Monday, April 1, 2013

Saturday, June 23, 2012

my heart n dignity!!


ye la aku taw haty aku mcm tisu now..
x pyh la nk malu kan aku 

" sekolah tingi2 x kn xtaw no 5 too kt mna"
ok FINE 
" dah la tlg wt kn susu,  kene mara lak too"
ape kowang ase ??
aku ase terSGT la malu
da la x say thanks..tp dpt scole plak too..!!
rase cm ank pungut je aku nie..
aku nk share ngn spe?
ngan BLOG aku jer la..
spe la nk dgr benda yg remeh cm ni kn..??
ase cm nk lari rumah pon ada
serabut duk umh.. nk g tenang kn jiwa n haty jer ase..
some people at my house just wat aku ni cm wujud x wujud jer...
Rase nk cri keluarga baru jer yg sudi adopted aku

Monday, March 5, 2012

for u

 u always a part of my life now n  forever..
i will miss u 
n i will miss skyping u every nite..







gurl i will this moments....

Thursday, February 23, 2012

mane lagi berbakat??


mane kowang ase lg best
please leave ur comment..




video

ainan tasneem

or

video

najwa latif

Monday, February 20, 2012

PRHATIN o x..

tah la x taw nk ckp cmner
kat cini la aku bleh meluah kn nyer..
kang ble x ajak ckp aku ni x caring.
ble ajak xpe la u pg la
kang kate aku x spend time ngn dye
susah la nk pk..
ajak salah x ajak salah..

Sunday, February 5, 2012

suspek jerk..!!

Petang rabu bersamaan dengan 01.02.2012
sungguh x disangka-sangka
lepas balik je dari kelas UNIX petang too 
aku terus rebah 
aku ingat just deman biasa sebab install Ubuntu..
so aku relax la lg (walaupun x leh bangun)
aku mam panadol so tdo sampai sok pagi..
x rebah jugak demam aku..
so my parent take me from college n went to TNB clinic in Bangsar.
2nd day pegi lagi klinik tu tp dye suruh wat ujian darah 
so pegi la TAWAKAL..
bile jumpe je doktor NOOR HISHAM yg merawat aku
dye suruh pilih nak cek darah ke or terus admitted
so mak ku pilih admitted
bayang kan da 8 tahun aku x masuk wad..
selame 4 hari 3 malam aku berkampung kat bilik 831 dan katil no 2
every day nurse datang cek pulse n suhu..
doktor suspek aku demam denggi...
makan plak cam kat restoran
setiap pagi dye akan hantar menu untuk esok 
so kiter pilih la nk makan ape..

antara gambar yang sempat dirakam mase hari ke3 dan ke 4