Thursday, February 23, 2012

mane lagi berbakat??


mane kowang ase lg best
please leave ur comment..




video

ainan tasneem

or

video

najwa latif

Monday, February 20, 2012

PRHATIN o x..

tah la x taw nk ckp cmner
kat cini la aku bleh meluah kn nyer..
kang ble x ajak ckp aku ni x caring.
ble ajak xpe la u pg la
kang kate aku x spend time ngn dye
susah la nk pk..
ajak salah x ajak salah..

Sunday, February 5, 2012

suspek jerk..!!

Petang rabu bersamaan dengan 01.02.2012
sungguh x disangka-sangka
lepas balik je dari kelas UNIX petang too 
aku terus rebah 
aku ingat just deman biasa sebab install Ubuntu..
so aku relax la lg (walaupun x leh bangun)
aku mam panadol so tdo sampai sok pagi..
x rebah jugak demam aku..
so my parent take me from college n went to TNB clinic in Bangsar.
2nd day pegi lagi klinik tu tp dye suruh wat ujian darah 
so pegi la TAWAKAL..
bile jumpe je doktor NOOR HISHAM yg merawat aku
dye suruh pilih nak cek darah ke or terus admitted
so mak ku pilih admitted
bayang kan da 8 tahun aku x masuk wad..
selame 4 hari 3 malam aku berkampung kat bilik 831 dan katil no 2
every day nurse datang cek pulse n suhu..
doktor suspek aku demam denggi...
makan plak cam kat restoran
setiap pagi dye akan hantar menu untuk esok 
so kiter pilih la nk makan ape..

antara gambar yang sempat dirakam mase hari ke3 dan ke 4






trio who was born in February

Tak sangka bebudak ni tarikh lahir dyeowg dekat..
haish byk le aku kne kua duet nk beli hadiah dyeowg
hahaha(propa jerk)
No present oke
coz i'm still study

nie bebudak yang lahir tarikh dekat2


My little princess just turn 1 years old
on 01.02.2012


arniza ahmad A.k.a my kembar
kongsi DOB ngan my little princess 
01.02



Name : khai
D.o.b : 02.02.1991
Qiesha n his dad 
sambut besday kat tutti fruitti
BTW Eja n Khai are in same U
and they are best frend.

jb time (part 2)

niew aku serta kn picture2 ku kt jb


Having dinner at hutan bandar JB..:)

Makan asam kedondong yg mahal bebenor...

Si penyibuk...

Udin & Me

Freestyle 1

OMY saya rendah

YEAY dapat belon....

Cepat la snap..
nak ujan niew..

Freestyle 2

Sgt heppy dpt belon..
:)

3 minit sebelom belon pecah...

Kesedihan terpancar apabila belon da pecah